Splošni pogoji

 

1. Osebni podatki družbe

Ime podjetja: E-SKLEPANJE, Premoženjsko svetovanje d.o.o.
Naslov: Rimska ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica
Telefon: 080 63 76
E-mail: info@dopolnilno-zavarovanje.si
Direktor družbe: Tomi ŠtruklecDavčna številka: 98669087
Matična številka: 6078818000
Leto ustanovitve: 2011
Dovoljenje AZN: dovoljenje je izdano z dnem 11.5.2009, številka: 40110 – 834/09-4.

2. Izvajanje osnovne dejavnosti družbe in 545. člen Zakona o zavarovalništvu

Osnovna dejavnost podjetja E-Sklepanje d.o.o. je zavarovalniška dejavnost ( K66.220).

Podjetje E-Sklepanje d.o.o. ima dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja (238. člen Zakona o zavarovalništvu), izdano dne, 11.5.2009, pod številko 40110 – 834/09-4.

V okviru sklenjenega pogodbenega razmerja smo pooblaščeni za pridobivanje ponudb različnih vrst zavarovanj v imenu in za račun naslednjih zavarovalnic:

 • Vzajemna zdravstvena zavarovalnica d.v.z., Vošnjakova ul. 2, Ljubljana
 • Prva osebna zavarovalnica, Fajfarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana
 • Adriatic Slovenica d.d., Ljubljanska c. 3a, 6000 Koper
 • Zavarovalnica Sava d.d., Cankarjeva 3, 2000 Maribor
 • ERGO, Življenjska zavarovalnica d.d., Šlandrova 4, 1231 Ljubljana Črnuče
 • Wiener Städtische Zavarovalnica, Cesta v Kleče 15, 1000 Ljubljana
 • ARAG, zavarovanje pravne zaščite d.d., Železna cesta 14, 1000 Ljubljana
 • Grawe zavarovalnica d.d., Gregorčičeva ulica 39, 2000 Maribor
 • Astrenska Insurance Limited Cutlers Exchange, 123 Houndsditch, London, EC3A 7BU
 • Inter Partner Assistance SA, Avenue Louise 166 box 1, B-1050 Brussels, Belgium
 • AMTRUST EUROPE LIMITED, Market Square House, St. James Street, Nottingham NG1 6FG United Kingdom
 • Eureko d.o.o., Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče (zastopnik za Slovenijo)
 • Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d, Pristaniška ulica 10, 6000 Koper

V družbah, s katerimi smo v pogodbenem razmerju nimamo neposrednega ali posrednega deleža, ki predstavlja več kot 10 % delež glasovalnih pravic ali deleža v kapitalu navedenih zavarovalnic, s katerimi pogodbeno sodelujemo.

Seznanjamo vas o izvensodnem postopku reševanja sporov med potrošniki in ponudniki ter o internem postopku za reševanje pritožb zavarovalcev, ki veljajo v zavarovalnicah, s katerimi pogodbeno sodelujemo ter iz 579. člena ZZavar.

Morebitne spore se rešuje sporazumno v skladu s shemo izvensodnega reševanja sporov. Zoper odločitev ravnanja zavarovalnice je dovoljena pritožba. Pritožba se vloži na sedež tiste zavarovalnice, kjer je bilo sklenjeno zavarovanje. Pritožbo se lahko poda pisno ali ustno oziroma v skladu s predpisi zavarovalnice.

Pritožbe obravnava pristojna pritožbena komisija v skladu s pravilnikom, ki ureja interni pritožbeni postopek posamezne zavarovalnice. Odločitev pritožbene komisije je dokončna.

V primeru nestrinjanja z odločitvijo pritožbene komisije posamezne zavarovalnice se lahko po posebnem dogovoru nadaljuje postopek za izvensodno rešitev spora pri arbitraži zavarovalnice ali pri mediacijskem centru,Železna cesta 14, 1000 Ljubljana, telefon 01/300 93 81, elektronski naslov: irps@zav-zdruzenje.si, spletni naslov www.zav-zdruzenje.si, ki deluje v okviru Slovenskega zavarovalnega združenja.

Podjetje E-Sklepanje d.o.o., jamči, da storitve zavarovalnega zastopanja izvaja v skladu z veljavno zakonodajo, posameznik pa v celoti odgovarja za točnost danih podatkov.

Splošni pogoji posamezne zavarovalnice so sestavni del pogodbe o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju ali riziko življenjskem zavarovanju, sklenjenim med zavarovalcem in izbrano zavarovalnico in so sestavni del posamezne zavarovalne pogodbe. Posameznik, ki oddaja naročilo za ponudbo kateregakoli zavarovanja na internetni strani www.dopolnilno-zavarovanje.si, izrecno izjavlja, da je bil predhodno v celoti seznanjen s pravicami in obveznostmi, ki izhajajo iz posamezne zavarovalne pogodbe ter da sprejema splošne pogoje, ki so sestavni del posamezne zavarovalne pogodbe. Splošni pogoji so na voljo v elektronski obliki.

Za vse dodatne informacije nam pišite na elektronsko pošto info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličite.

3. Varstvo osebnih podatkov

Podjetje E-sklepanje d.o.o. zagotavlja skrbno varovanje podatkov strank pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščitenih z geslom in z omejenim dostopom. Podatke strank uporablja le za namene, zaradi katerih je pridobilo osebno privolitev posameznika (izvajanja osnovne dejavnosti družbe), ter jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Posameznik, ki podjetju E-Sklepanje d.o., posreduje svoje osebne podatke s tem daje osebno privolitev iz prejšnjega odstavka in potrjuje te Splošne pogoje.

Vsaka stranka lahko kadarkoli poda pisno izjavo za odjavo sodelovanja v promocijskih akcijah, ki jo pošlje po pošti na naslov podjetja ali po elektronski pošti, na naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si.

4. Pravno obvestilo

Spletna stran www.dopolnilno-zavarovanje.si , in vsi podatki, teksti in grafika, prikazani na spletnih strani in vseh povezanih podstraneh so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja.

Spletna stran www.dopolnilno-zavarovanje.si je v lasti podjetja E- Sklepanje, Premoženjsko svetovanje d.o.o.. Ime, ideja, znamka in koncept spletne strani so zaščiteni.

Kljub skrbi, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi napaka pri posredovanju informacij. V takem primeru podjetje E- Sklepanje, Premoženjsko svetovanje d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno netočnost informacij ter tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržuje si tudi pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino na spletni strani www.dopolnilno-zavarovanje.si in na vseh pripadajočih podstraneh.

5. Veljavnost Splošnih pogojev

Ti Splošni pogoji pričnejo veljati z dnem objave na spletni strani www.dopolnilno-zavarovanje.si , na voljo pa so tudi na sedežu družbe. Morebitne spremembe oziroma dopolnitve Splošnih pogojev bodo objavljene na enak način.

6. DARILO OB SKLENITVI – CONVERSE MAJICA

Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na strani www.dopolnilno-zavarovanje.si je stranka upravičena do prejema Converse majice pod spodaj navedenimi pogoji:

 • Plačani morajo biti trije obroki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
 • Darilo pripada zavarovancem od 17 do 26 leta starosti
 • Ko so izpolnjeni ti pogoji pošljemo CONVERSE majico z navadno pošto na naslov, katerega je stranka navedla ob naročilu ponudbe dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Majico CONVERSE pošljemo samo enkrat, v kolikor se majica vrne, jo hranimo v naših prostorih, v tem primeru jo lahko pridete iskati na našo poslovno enoto.

Stranka je ob sklenitvi na strani www.dopolnilno-zavarovanje.si upravičena do USB ključka 16GB in darilnega bona  pod pogoji, da so plačani trije obroki dopolnilnega zavarovanja. Darila se prevzamejo osebno na sedežu podjetja ali na poslovnih enotah. Darila pošljemo tudi po pošti v kolikor nam pošljete mail z osebnimi podatki zavarovanca na info@dopolnilno-zavarovanje.si.

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam
pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na sledečo telefonsko številko.

potrebujete pomoč?
Dopolnilno zavarovanje - telefonska številka

Spremljajte nas na Facebook-u!

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas

Kontakt

Želim da me kontaktira svetovalec

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. več o tem... | Vredu