fbpx

Najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje

V Sloveniji so dopolnilno zdravstveno zavarovanje urejene s strani treh zavarovalnic: Vzajemna, Generali in Triglav. Vse tri zavarovalnice zagotavljajo kritje zdravstvenih storitev v enakih zneskih, kar zahteva Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju. To pomeni, da vam bodo vse tri zavarovalnice pokrile enake zdravstvene storitve, ne glede na to, katero zavarovalnico izberete.

Razlika med zavarovalnicami je le v ugodnostih, ki jih ponujajo posamezne zavarovalnice, in v ceni mesečne premije, ki jo boste morali plačevati. Na primer, ena zavarovalnica vam bo morda ponudila dodatne ugodnosti, kot so brezplačne preglede ali brezplačne storitve, druga pa ne. Ena zavarovalnica vam bo morda zaračunala nižjo mesečno premijo, druga pa višjo. Zato je pomembno, da si dobro preberete pogoje in ugodnosti vsake zavarovalnice, preden se odločite za eno od njih.

Primerjava ponudnikov ugodnega dodatnega zavarovanja

Izračun najugodnejše zavarovalnice zahteva upoštevanje več dejavnikov, ne le cene mesečne premije. Ponudbe in popusti ob sklenitvi paketa so lahko ključnega pomena pri odločitvi.

Poglejte si trenutne cene in ugodnosti zavarovalnic, da boste lahko primerjali in izbrali najboljšo za vas.

Vsekakor pa bodite pozorni na dejstvo, da najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje še ne pomeni tudi, da je tudi najugodnejše. Zato vam svetujemo, da dobro preučite vse ponudbe in ugodnosti, ki jih ponujajo zavarovalnice, preden se odločite za eno od njih.

Če se po nekaj času premislite in ugotovite, da ste se zmotili, ni treba skrbeti. Zavarovalnico lahko zamenjate že po enem letu. 

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na sledečo telefonsko številko.

potrebujete pomoč?
Dopolnilno zavarovanje - telefonska številka

Spremljajte nas na Facebook-u!

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas