Postopek naročila

Stranka naročilo odda preko spletnega obrazca na spletni strani www.dopolnilno-zavarovanje.si.

Datum začetka zavarovanja na ponudbi mora biti kasnejši od datuma oddaje ponudbe zavarovalnici. Dejanski datum začetka zavarovanja na polici bo določen glede na začetek zavarovanja na polici.

Pred zaključkom izvedbe naročila mora stranka potrditi, da se strinja s splošnimi pogoji poslovanja, objavljenimi na spletni strani ponudnika.

Ko ponudnik sprejme naročilo, o tem obvesti stranko preko elektronske pošte. Stranka ima po poslanem potrdilu naročila še eno uro časa, da v naročilu popravi morebitne napake.

Naslednji delovni dan po prejetju naročila ponudnik prične z obdelavo naročila, kjer preveri pravilnost podatkov. V primeru, nejasnosti si ponudnik pridržuje pravico, da s stranko stopi v kontakt na kontaktno številko ali elektronsko pošto, navedeno v postopku naročila.

Postopek naročila:

Naročilo, katero stranka odda preko spletne strani www.dopolnilno-zavarovanje.si obdelamo do 17.00 ure. Naročilo, katero je oddano po 17.00 uri se obdela naslednji delovni dan.

Stranki pošljemo po navadni pošti 3 izvode ponudbe, 3 izvode trajnega naloga (v kolikor se stranka za to odloči), Vavčer za izbrano darilo, pristopnico za brezplačno vključitev v VARUH ZDRAVJA in 2 izvoda 545. člena.

Stranka na prejetih obrazcih PREVERI vse podatke ali so pravilni.

Stranka vrne 2 izvoda podpisane ponudbe, 2 izvoda podpisanega trajnega naloga (v kolikor se stranka za to odloči), podpisan VARUH ZDRAVJA in podpisan izvod 545. člena.

Vso potrebno dokumentacijo stranka vrne v priloženi kuverti z že plačano poštnino.

S svojim podpisom stranka odgovarja za resničnost in točnost podatkov.

Želim skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje

KAJ POTREBUJEM PRI SKLENITVI PREKO TELEFONA?

Za hitro in uspešno sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si pred klicem pripravi:

  • osebno izkaznico,
  • kartico zdravstvenega zavarovanja,
  • davčno številko.

Nato nas pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 63 76. Na tej številki smo dosegljivi vsak delovni dan med 8:00 in 21:00.

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na sledečo telefonsko številko.

potrebujete pomoč?
Dopolnilno zavarovanje - telefonska številka

Spremljajte nas na Facebook-u!

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas

Kontakt

Želim da me kontaktira svetovalec