fbpx

POSTOPEK NAROČILA

1. ODDAJA NAROČILA

Osebne podatke, ki jih potrebujemo za sklenitev oddate preko spletnega obrazca ali pokličete na 080 63 76. Naročila oddana do 17.00 ure obdelamo še isti delovni dan. Ob uspešni oddaji naročila na svoj elektronski naslov prejmete potrditveno sporočilo s povzetkom naročila in navodili za podpis.

2. PREJEM SKLEPALNE DOKUMENTACIJE

Ko je sklepalna dokumentacija pripravljena, na svoj elektronski naslov ali na SMS prejmete povezavo do podpisne aplikacije, kjer dokumentacijo podpišete.

3. PODPIS NA DALJAVO (brez certifikata)

Zavarovalna dokumentacija se podpiše na daljavo z SMS kodo. Na svoj elektronski naslov ali SMS prejmete povezavo do podpisne aplikacije kjer z nekaj kliki podpišete vso dokumentacijo. Za namen identifikacije prejmete SMS kodo. Podrobnejša navodila za podpis se nahajajo v potrditvenem sporočilu.

4. ZAVAROVANJE JE UREJENO

KAJ POTREBUJEM PRI SKLENITVI PREKO TELEFONA?

Za hitro in uspešno sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si pred klicem pripravi:

  • osebno izkaznico,
  • kartico zdravstvenega zavarovanja,
  • davčno številko.

Nato nas pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 63 76. Na tej številki smo dosegljivi vsak delovni dan med 8:00 in 21:00.

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na sledečo telefonsko številko.

potrebujete pomoč?
Dopolnilno zavarovanje - telefonska številka

Spremljajte nas na Facebook-u!

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas