fbpx

VZAJEMNA DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE – SKLENITEV

ENOSTAVNO IN HITRO DO ZAVAROVANJA

CENA

MESEČNA PREMIJA Premija v skladu z zakonodajo

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Vzajemna – LETNA PREMIJA

35,67€

428,04 €

Vzajemna nezgodno zavarovanje

Brezskrbno uživanje na plaži

V primeru nezgode kakovostno nezgodno zavarovanje zagotavlja dodatno socialno varnost posamezniku in njegovi družini. Sklenitev nezgodnega zavarovanja je izjemno pomembna za zaposlene, pri katerih začasna ali trajna nezmožnost opravljanja poklica pomeni izpad deleža dohodka. Hujša nezgoda družinskega člana, ki s svojimi prejemki zagotavlja družinski standard, lahko ogrozi finančno stabilnost družine. Z izbiro ustreznega nezgodnega zavarovanja svoji družini zagotovite finančno varnost.

Z nezgodnim zavarovanjem poskrbite za svojo socialno varnost in socialno varnost vaših najbližjih. Sklenitev nezgodnega zavarovanja je izjemno pomembna, kajti dovolj je že trenutek nepazljivosti, ki lahko vaš vsakdan spremeni za celo vaše življenje. Hujša nezgoda družinskega člana, ki s svojimi prejemki zagotavlja družinski standard, lahko ogrozi finančno stabilnost družine. Z izbiro ustreznega nezgodnega zavarovanja svoji družini zagotovite finančno varnost. Nezgodno se lahko zavaruje oseba od 18 do vključno 65 leta starosti. Nezgodno zavarovanje lahko popolnoma prilagodite vašemu življenjskemu stilu in potrebam. Nezgodno zavarovanje lahko sklenete za obdobje 1 leta s samodejnim podaljševanjem ali za obdobje 10-ih let.

Vzajemna zavarovanje - tujina. Počuti se varnega tudi kadar potuješ.

Brezskrbno uživanje na plaži

Naše potovanje je povezano z lepimi doživetji, zato je pomembno da v primeru nezgode ali nujne medicinske oskrbe poskrbimo zase in si omogočimo čim prejšnjo zdravniško pomoč. S sklenjenim Vzajemna zavarovanjem za tujino poskrbimo zase in za svojo varnost.
Zavarovanje za tujino vam zagotavlja finančno varnost v okviru sklenjene zavarovalne vsote. Kriti so nujni stroški zdravljenja v javnih in zasebnih ustanovah, organizacija nujnih zdravstvenih prevozov, obveščanje namenjeno vam in vašim najbližjim ter 24 urna asistenčna pomoč v slovenskem jeziku.
Zavarovanje za tujino velja za območje celega sveta. Sklenite dopolnilno zavarovanje preko naše spletne strani.

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na telefonsko številko 080 63 76