fbpx

SKLENI DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI

SKLENITE GENERALI ZAVAROVANJE HITRO IN ENOSTAVNO

CENA

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI –MESEČNA PREMIJA

MESEČNA PREMIJA Premija v skladu z zakonodajo

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI –LETNA PREMIJA

44,89 €

35,67 €

428,04 €

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI –MESEČNA PREMIJA

34,50 €

MESEČNA PREMIJA Premija v skladu z zakonodajo

35,67 €

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI –LETNA PREMIJA

428,04 €

Generali zavarovalnica

 Brezskrbno uživanje na plaži

Nov dom za vse zavarovance, ki so sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je stopila pod okrilje zavarovalnice Generali. Medtem, ko to za vse zavarovance zavarovalnice Adriatic ne bo spremenilo obstoječih polic, vas vabimo, da nadaljujete svojo pot z nami pod okriljem leva zavarovalnice Generali.

Ena izmed ugodnosti za stranke ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja, ki jih je Generali ohranil je pridobitev možnosti uveljavljanja popusta v višini do 10%  za vrsto drugih zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj, ki jih ponuja zavarovalnica Generali. Poleg tega je še vedno na voljo asistenčni center Asistenca zdravje, kjer lahko s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 81 10 pridobite informacije o zdravnikih, postopkih naročanja, čakalnih dobah in o uveljavljanju pravic v javnem zdravstvenem sistemu in uveljavljanju pravic iz zdravstvenih zavarovanj.

Brez ovir vstopite v Generali klub ugodnosti

Z združitvijo niso bili prikrajšani niti obstoječi člani AS kluba ugodnosti. Obstoječi člani so tako postali del Generali Kluba ugodnosti. Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja ali katerega koli drugega zavarovanja Generali imate možnost brezplačne vključitve v Generali Klub ugodnosti, ki ga odlikuje obširna ponudba popustov za raznolike aktivnosti in izdelke.

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na telefonsko številko 080 63 76