SKLENI DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI ADRIATIC

Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic Slovenica

KAJ POTREBUJEM PRI SKLENITVI PREKO TELEFONA?

Za hitro in uspešno sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si pred klicem pripravi:

  • osebno izkaznico,
  • kartico zdravstvenega zavarovanja,
  • davčno številko.

Nato nas pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 63 76. Na tej številki smo dosegljivi vsak delovni dan med 8:00 in 21:00.

SKLENITE GENERALI ADRIATIC ZAVAROVANJE HITRO IN ENOSTAVNO   

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE GENERALI –MESEČNA PREMIJA

34,50 €

Ob sklenitvi prejmeš CONVERSE majico (paket MLADI od 17 do 26 let) + USB ključ 16 GB + ŠPAR darilno kartico 10 EUR

GENERALI ZAVAROVALNICA – Nov dom za vse zavarovance, ki so sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic

Letos je zavarovalnica Adriatic Slovenica stopila pod okrilje zavarovalnice Generali. Medtem, ko to za vse zavarovance zavarovalnice Adriatic ne bo spremenilo obstoječih polic, vas vabimo, da nadaljujete svojo pot z nami pod okriljem leva zavarovalnice Generali.

 Ena izmed ugodnosti za stranke ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja, ki jih je Generali ohranil je pridobitev možnosti uveljavljanja popusta v višini do 10%  za vrsto drugih zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj, ki jih ponuja zavarovalnica Generali. Poleg tega je še vedno na voljo asistenčni center Asistenca zdravje, kjer lahko s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 81 10 pridobite informacije o zdravnikih, postopkih naročanja, čakalnih dobah in o uveljavljanju pravic v javnem zdravstvenem sistemu in uveljavljanju pravic iz zdravstvenih zavarovanj.

Brez ovir vstopite v Generali klub ugodnosti

Z združitvijo niso bili prikrajšani niti obstoječi člani AS kluba ugodnosti. Obstoječi člani so tako postali del Generali Kluba ugodnosti. Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja ali katerega koli drugega zavarovanja Generali imate možnost brezplačne vključitve v Generali Klub ugodnosti, ki ga odlikuje obširna ponudba popustov za raznolike aktivnosti in izdelke.

Vprašajte nas

Posredujte nam vprašanja in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vprašajte nas

Kontakt

Želim da me kontaktira svetovalec

Potrebujete pomoč?

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko vprašate preko klepeta desno spodaj, nam pišete na email naslov: info@dopolnilno-zavarovanje.si ali nas pokličete na telefonsko številko 080 63 76